Information för privatpersoner

 

För att boka en tid via vår hemsida till

Stockholmsmottagningen

Vi lägger här ut tider för närmsta månad. För övriga tider var vänlig att kontakta receptionen på
08-20 00 28.

följ länk

Göteborgsmottagningen 

Vi lägger här ut tider för kommande vecka. För övriga tider var vänlig att kontakta receptionen på 031-15 00 80.

följ länk

 

 

Enskild terapi

Våra sessioner är på 45 minuter och kostar 1500 kronor per gång i Stockholm och 1375 kronor i Göteborg. För studerande samt personer över 65 år erbjuder vi en rabatt på 25 %. Det är väldigt individuellt hur många gånger en person behöver för sin behandling, men en riktlinje kan vara 10-12 gånger.

Det första samtalet är ett så kallat bedömningssamtal, en kartläggning över vad det är du söker för. Du får då berätta för psykologen vad du vill ha hjälp med och tillsammans med psykologen skapa en behandlingsplan som ni sedan kommer arbeta efter kommande gånger. Mellan gångerna får du hemuppgifter att arbeta med, så att processen hela tiden går framåt.

Parterapi

En parterapi startar med en kartläggningsfas på 4 gånger. Första tillfället är 60 min och är en gemensam session ni har tillsammans. Nästkommande två gånger är varsitt individuellt samtal i 45 minuter vardera. Efter det sker en återkoppling under en gemensam session som varar i 60 minuter. Priset per tillfälle är 1800 kronor på vår Stockholmsmottagning och 1675 kronor i Göteborg.

Efter dessa fyra gånger påbörjas behandling om ni önskar där ni får verktyg att arbeta med era problem.

Varmt välkomna att kontakta någon av våra mottagningar vid frågor eller för hjälp av tidsbokning.

Myndiga behöver boka tid för sig själva.