Information för privatpersoner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enskild terapi

Våra sessioner är på 45 minuter och kostar 1500 kronor per gång i Stockholm. För studerande samt personer över 65 år erbjuder mottagningen i Stockholm en rabatt på 25 %.  Det är väldigt individuellt hur många gånger en person behöver för sin behandling, men en riktlinje kan vara 10-12 gånger.

Det första samtalet är ett så kallat bedömningssamtal, en kartläggning över vad det är du söker för. Du får då berätta för psykologen vad du vill ha hjälp med och tillsammans med psykologen skapa en behandlingsplan som ni sedan kommer arbeta efter kommande gånger. Mellan gångerna får du hemuppgifter att arbeta med, så att processen hela tiden går framåt.

Parterapi

En parterapi startar med en kartläggningsfas på 4 gånger. Första tillfället är 60 min och är en gemensam session ni har tillsammans. Nästkommande två gånger är varsitt individuellt samtal i 45 minuter vardera. Efter det sker en återkoppling under en gemensam session som varar i 60 minuter. Priset per tillfälle är 1800 kronor.

Efter dessa fyra gånger påbörjas behandling om ni önskar där ni får verktyg att arbeta med era problem.

 

För att boka tid hos vår mottagning följ länk

Vi har för näravarande problem med vår webbokning! Välkomna att kontakta oss per telefon 08-20 00 28 eller mail info@kbtgruppen.se för att boka tid.

 

Varmt välkomna att kontakta vår mottagning vid frågor eller för hjälp av tidsbokning.

Myndiga behöver boka tid för sig själva.

Vi förnyar våra priser!

Från den 1 oktober 2019 gäller följande priser:

Individuell terapi 1600 kr, student/senior 1200 kr, parterapi 1900 kr