Individuell behandling

Det är många privatpersoner som vänder sig till oss på kbtgruppen. De har ofta fått tips av en läkare, eller en vän. Många andra har hittat oss via nätet. Kbtgruppen har som princip att försöka ta emot alla som ringer inom en vecka.

 

 

För att boka en tid via vår hemsida till

Stockholmsmottagningen

följ länk

Göteborgsmottagningen 

följ länk

 

 

Enskild terapi

Våra sessioner är på 45 minuter och kostar 1500 kronor per gång i Stockholm och 1375 kronor i Göteborg. För studerande samt personer över 65 år erbjuder mottagningen i Stockholm en rabatt på 25 % och 1050 kronor för studerande samt personer över 65 år  i Göteborg. Vänligen visa upp student-ID vid första besöket. Det är väldigt individuellt hur många gånger en person behöver för sin behandling, men en riktlinje kan vara 10-12 gånger.

Det första samtalet är ett så kallat bedömningssamtal, en kartläggning över vad det är du söker för. Du får då berätta för psykologen vad du vill ha hjälp med och tillsammans med psykologen skapa en behandlingsplan som ni sedan kommer arbeta efter kommande gånger. Mellan gångerna får du hemuppgifter att arbeta med, så att processen hela tiden går framåt.

På vår Stockholmsmottagning kan vi erbjuda behandlingar på svenska, engelska, norska, tyska och persiska.