Familjerådgivning Härryda kommun

Från och med januari 2015 driver kbtgruppen i Göteborg familjerådgivning på uppdrag av Härryda kommun.
Till oss är du välkommen att vända dig om du är bosatt i Härryda kommun och om du och din partner eller familj vill ha hjälp att reda ut problem som uppstår mellan er.

Kanske upplever ni något av följande:
– Vi har svårt att samtala konstruktivt och komma framåt
– Vi har tappat känslorna för varandra
– Det är för många bråk och konflikter
– Det förekommer våld mellan oss
– Det sexuella samlivet fungerar inte
– Det har förekommit otrohet
– Vi har problem med svartsjuka och att lita på varandra
– Vi vill separera
– Någon av er har träffat en annan
– Det är problem med styvbarn eller i kontakt med nya familjemedlemmar

Till familjerådgivningen är du välkommen om du har problem som är relaterade till din parrelation. För andra typer av problem kan du söka hjälp t.ex. på din vårdcentral
Om du är osäker var du ska vända dig kan du höra av dig till oss.

 

Vi som arbetar på kbtgruppen är alla legitimerade psykologer som verkar under Offentlighets- och tystnadspliktslagen vilket innebär att det som sägs och avhandlas under era besök stannar hos den som ni träffar. Vid familjerådgivning för vi inga journaler. Du/ni kan vara anonyma.
Konsultationen kan ske i par eller individuellt. Individuella samtal varar 45 minuter och kostnaden är 85 kronor per samtal. För konsultation i par gäller att dessa varar i 55 minuter och kostnaden för parsamtal är 150 kronor. Betalning sker med kort på plats.

All kontakt med oss bygger på frivillighet och samarbete. Ni som kommer till oss arbetar tillsammans med er psykolog fram mål för kontakten och därefter fokuseras på att arbeta mot dessa mål.
Välkommen att kontakta oss för tidsbokning och rådgivning. Du kan ej boka tid på plats, bokning måste göras per telefon innan du besöker oss.

Tidsbokning görs måndag-fredag 08.00-16.00 via vår administration som ni når på 031-150080

 

Vår mottagning ligger på Södra Hamngatan 53 i centrala Göteborg nära både Brunnsparken, Nordstan och Centralstationen/Drottningtorget. De närmsta parkeringshusen är P-hus Nordstan, P-hus City (NK-huset) och Åkareplatsen P-hus (bakom Posthotellet).

Önskar du lämna synpunkter eller klagomål kan du göra detta här